Historiske Alcudia og vin

Oplev mere af det smukke Mallorca! Høje bjerge, smalle gader, spændende butikker og besøg på en vingård er blot noget af alt det, som indgår på denne udflugt. Let frokost, drikkevarer og vinsmagning indgår.

På denne heldagsudflugt kører vi nordpå langs bjergkæden Tramuntana sammen med vores skandinavisktalende guide, som vil være sammen med os hele dagen. Vi starter med et besøg i den gamle del af Alcudia. Her får du tid på egen hånd, så du kan udforske de små gader og opleve alle de små, hyggelige smørhuller. Her er flere små butikker, og arkitekturen er værd at nærstudere. Benyt også meget gerne lejligheden til at gå en tur på bymuren. Ved frokosttid standser vi hos vores samarbejdspartner Purowool. Her bliver der serveret frokost, samtidig med at Purowool præsenterer deres produkter for os. Hvis du bliver interesseret i nogle af produkterne, kan du bestille til en meget nedsat pris. Efter besøget i nord fortsætter vi via Pollensa op mod Tramuntana-bjergene til vingården Mortitx, der ligger smukt i en dal 390 meter over havet. Vi vandrer gennem vinplantagen og op til selve bodegaen, hvor vi får et indblik i selve vinproduktionen og prøvesmager tre forskellige vine med tapas som snacks. Der er også mulighed for at købe nogle af de vine, vi smager, med hjem. Når vi har oplevet den herlige stemning på vingården, begiver vi os tilbage mod sydkysten.

Mad og drikke: I forbindelse med Purowools præsentation får vi serveret en let frokost med drikkevarer, og på bodegaen serveres tre forskellige vine med nogle lette tapasretter til. Tid: Heldagsudflugt, ca. kl. 9.30-15.30. Udflugtsledelse: Skandinavisktalende guide. Husk at medbringe: Bekvemme sko. Øvrigt: Denne udflugt præsenteres i samarbejde med Purowool, som er en af Skandinaviens førende producenter af sengeprodukter. På grund af dette samarbejde kan vi tilbyde denne udflugt til under halv pris.

Voksen, pris ca. 25
Børn, pris ca. 25
Valuta EUR