Grottetur med besøg i Manacor (kan bestilles hjemmefra)

Underjordisk mystik, Majoricaperler og et lokalt marked. Vi benytter også lejligheden til at prøvesmage nogle af øens klassiske likører.

Dagen starter med et ophold i den gamle håndværksby Manacor. Byen er blevet verdensberømt for sin produktion af Majorica-perler, som anses for at være de fineste kunstfremstillede perler i verden kun overgået af ægte perler og kulturperler. Her får vi at se, hvordan de skinnende perler bliver fremstillet af glas og fiskeskæl. Byens mandagsmarked er et besøg værd. Her kan man bl.a. gøre gode køb blandt alt fra kunsthåndværk, tøj, sko og souvenirer til blomster. Derefter går turen til Hams-grotterne, som blev opdaget i 1905. Vi begiver os ned i mørket, forbi mystiske huler og enorme grotter. Det giver ekko, når vanddråberne langsomt falder ned på de glinsende stalagmitter. I loftet kan man se stalaktitter, hvis specielle formationer sætter fantasien i gang. Længst nede i grotterne findes der en underjordisk sø, Venice-søen. Her standser vi op og lytter til en smuk og stemningsfuld koncert. Lyset slukkes, og frem mellem klipperne glider oplyste både stille frem med musikere ombord. Vi afslutter dagen med et besøg på en keramik- og likørfabrik, hvor vi får mulighed for at prøvesmage et stort antal forskellige likører. Besøget er en udmærket chance for at smage øens egen likør, palo, og den specielle urtelikør, hierbas. Udflugten gennemføres i perioden april-september.

Bestil hjemmefra: Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side". Mad og drikke: Frokost og drikkevarer til frokost indgår ikke. Morgenmad/frokost på egen hånd: Frokost kan købes på restaurant Sa Gruta. Vi stopper ca. en time i Sa Gruta. Entré: Entré til Cuevas/Hams-grotterne indgår. Husk at medbringe: En lun trøje, gode spadseresko, en flaske vand og kamera. Tid: Heldagsudflugt, ca. kl. 8-17. Udflugtsledelse: Skandinavisktalende guide. Øvrigt: Mange trapper og niveauforskelle i grotterne. Der kan være glat på grund af fugt eller vand, som drypper ned. Personer med gangbesvær bør rådføre sig med Spies-guiden inden tilmelding.

Voksen, pris ca. 42
Børn, pris ca. 21
Valuta EUR