Valldemossa og Sóller (kan bestilles hjemmefra)

Besøg to af Mallorcas mest stemningsfulde byer, Valldemossa og Sóller, med bus. En heldagsudflugt med natur, kultur og historie. Mad og drikke indgår ikke.

I bjergkæden Serra de Tramuntana er der en meget frodig dal. Her, 400 meter over havet, ligger den mallorcinske by Valldemossa. Byen kom på verdenskortet, da komponisten Frédéric Chopin og hans veninde valgte at tilbringe en kold og regnfuld vinter i byen. Når vi nærmer os Valldemossa sydfra, bliver vi mødt af en vidunderlig udsigt over byen, hvor de traditionelle huse næsten ser ud, som om de klamrer sig til hinanden. Efter en rolig spadseretur i de brostensbelagte gader med de smukke huse og den pragtfulde beplantning får du en stund på egen hånd. Grib chancen for at nyde en kop kaffe på torvet eller udforske den gamle bykerne. Herfra tager bussen os med gennem gamle olivenlunde langs kysten. Udsigten mod bjergene på den ene side og ud over det blå Middelhav på den anden side er ubeskrivelig! Derefter går turen til den franskinspirerede by Sóller. Her stiger vi ombord på en af de hyggelige sporvogne, som tager os med videre ned til havnebyen Puerto de Sóller. Undervejs passerer vi de grønne og frodige citrusplantager, som har gjort Sóller så berømt. Dette er en udflugt for den kræsne gæst.

Bestil hjemmefra: Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side". Mad og drikke: Frokost og drikkevarer til frokost indgår ikke. Entré: Billet til sporvognen indgår i udflugtsprisen. Husk at medbringe: Gode spadseresko, en flaske vand og kamera. I visse perioder kan der være lidt køligt i Valldemossa. Medbring derfor gerne en lun trøje. Tid: Heldagsudflugt, ca. kl. 9-17. Udflugtsledelse: Skandinavisktalende guide. Øvrigt: Vi går en lille tur i Valldemossa og en lidt længere tur i Sóller. Personer med gangbesvær bør rådføre sig med Spies-guiden inden tilmelding. Udflugten gennemføres i perioden april-september. Kontakt venligst os for information om de præcise datoer.

Voksen, pris ca. 61
Børn, pris ca. 30
Valuta EUR