Manacor ja klassinen luolaretki

Maanalaista mystiikkaa, Majoricahelmiä ja paikalliset markkinat! Maistelemme myös saaren klassisia liköörejä. Ruoka ja juomat eivät sisälly hintaan.

Heti aamusta suunnistamme vierailulle Manacorin vanhaan käsityökaupunkiin. Kaupunki on kuuluisa kauniista Majorica-helmistään, joita pidetään maailman hienoimpina keinotekoisesti valmistettuina helminä. Niiden edelle kiilaavat vain aidot ja viljellyt helmet. Majorica-helmet valmistetaan lasista ja kalansuomuista. Kaupungin maanantaimarkkinoilla kannattaa ehdottomasti myös käydä, ja täällä voit tehdä todellisia löytöjä käsitöistä, vaatteista ja kengistä aina kukkiin ja matkamuistoihin. Jatkamme matkaa Cuevas del Hamsin tippukiviluoliin, jotka löydettiin vuonna 1905. Laskeudumme alas pimeyteen, ohitamme mystisiä onkaloita ja valtavia luolia. Vesipisaroiden tipahtaessa alas kiiltävistä stalagmiiteista voit kuulla niiden äänen kaikuvan luolassa. Katossa olevat stalaktiitit muodostavat... niinpä, mitä? Nämä erityiset muodostelmat laittavat mielikuvituksesi liikkeelle! Maanalainen Venice-järvi sijaitsee luolaston syvimmässä kohdassa ja siellä pysähdymme hetkeksi kuuntelemaan kaunista ja tunnelmallista musiikkia. Valot sammuvat ja näkyviin lipuu valaistuja veneitä, joissa muusikot istuvat soittamassa rauhallista musiikkia. Lopuksi käymme vielä keramiikka- ja likööritehtaalla, jossa voimme maistella useita erilaisia liköörejä! Nyt sinulla on oivallinen tilaisuus maistella esimerkiksi saaren omaa palolikööriä sekä erikoista hierbasyrttilikööriä. Retki on ohjelmistossa huhti-syyskuussa.

Ruoka ja juoma: Ateriat ja juomat eivät sisälly hintaan. Aamiainen/lounas omin päin: Lounaan voit syödä Sa Gruta -ravintolassa. Sa Grutassa pidämme noin tunnin pysähdyksen. Sisäänpääsymaksu: Sisäänpääsymaksu Cuevas del Hamsin luolaan sisältyy hintaan. Ota mukaan: Lämmin pusero, kunnolliset kengät, vesipullo ja kamera. Retken kesto: Kokopäiväretki, n. klo 08.00–17.00. Opastus: Suomenkielinen opastus. Muuta: Paljon rappuja ja tasoeroja. Paikoittain liukasta, sillä luolan katosta tippuu vesipisaroita. Mikäli olet liikuntaesteinen, ota yhteyttä oppaaseen ennen retken varaamista.

Aikuiset n. 42
Lapset n. 21
Valuutta EUR