Valldemossa & Sóller

Lähde kanssamme bussilla tutustumaan pariin Mallorcan tunnelmalliseen kylään - Valldemossaan ja Sólleriin! Kokopäiväretkellä tutustumme luontoon, kulttuuriin ja historiaan. Lounas tai juomat eivät sisälly hintaan.

Serra de Tramuntanan vuoristossa on erittäin hedelmällinen ja rehevä laakso, ja siellä 400 metrin korkeudessa merenpinnan yläpuolella, sijaitsee mallorcalainen Valldemossan kylä. Se tuli tunnetuksi säveltäjä Frédéric Chopinin ja hänen ystävättärensä ansiosta, kun he viettivät kylässä erään kylmän ja sateisen talven 1800-luvulla. Lähestyessämme Valldemossaa etelän suunnalta silmiemme eteen avautuvat mahtavat näköalat yli koko kylän, jonka pienet, perinteiset talot näyttävät suorastaan liimautuneen yhteen. Kun olemme hetken kävelleet mukulakivikatuja pitkin, kauniiden talojen ja vehreän kasvillisuuden keskellä, voit viettää hetken aikaa omin päin. Nauti kuppi kahvia torilla tai tutkaile vanhaa, tunnelmallista keskustaa. Täältä jatkamme bussilla ikivanhojen oliivilehtojen ohi rannikkoa pitkin. Maisemat rannikolla ovat upeat – toisella puolella komeilevat vuoret, toisella puolella kimaltelee Välimeri sinisenä. Tämän jälkeen onkin aika suunnata kohti ranskalaisvaikutteista Sóllerin kylää. Perillä nousemme yhteen viehättävistä raitiovaunuista, jonka kyydissä pääsemme Puerto de Sóllerin satakylään. Matkalla ohitamme vehreitä sitrusplantaaseja, jotka ovat tehneet Sóllerista kuuluisan. Tämä retki sopii vaativallekin Mallorcan-matkaajalle!

Ruoka ja juoma: Lounas tai juomat eivät sisälly hintaan. Sisäänpääsymaksu: Raitiovaunulippu sisältyy retken hintaan. Hyvä ottaa mukaan: Hyvät kävelykengät, vesipullo ja kamera. Tiettyinä aikoina voi Valldemossassa olla viileää, joten ylimääräinen lämmin pusero on hyvä olla mukana. Retken kesto: Kokopäiväretki, n. klo 09.00–17.00 Opastus: Skandinaavinen opastus. Muuta: Tjäreborg on jo vuosia toiminut ainutlaatuisessa ja arvostetussa yhteistyössä Purowoolin kanssa, joka on yksi johtavista makuuhuonetuotteiden valmistajista Skandinaviassa. Valitessasi tämän retken sinut haetaan ennen varsinaisen retken alkamisaikaa ja pääset mukavaan ja viihdyttävään esittelyyn Purowoolin tiloissa. Esittely kertoo terveydestä, unesta ja heidän tuotteistaan. Aamiainen sisältyy. Valldemossassa tehdään pieni kävelykierros ja Sóllerissa kävellään hieman enemmän. Mikäli sinulla on liikuntarajoitteita, ota yhteyttä Tjäreborgin oppaaseen ennen retken varaamista. Retki järjestetään huhti-syyskuussa, ota meihin yhteyttä saadaksesi tarkat ajat.

Aikuiset n. 61
Lapset n. 30
Valuutta EUR