Historiske Alcudia og vinsmaking

Opplev mer av vakre Mallorca! Høye fjell, trange gater, spennende butikker og et besøk på en vingård er bare noe av det du får oppleve i løpet av dagen, Lett lunsj, drikke og vinsmaking er inkludert.

På denne heldagsturen reiser vi nordover langs fjellkjeden Tramuntana sammen med vår skandinaviskspråklige guide som vil være med oss hele dagen. Vi begynner med et besøk i gamlebyen i Alcudia. Her får du utforske gatene på egen hånd og finne dine egne yndlingssteder. Det er mange små butikker og arkitekturen er vel verdt å studere på nærmere hold. Du bør heller ikke gå glipp av en tur på bymuren. Rundt lunsjtid stopper vi hos samarbeidspartneren vår, Purowool. Her serveres det lunsj mens de presenterer produktene sine. Hvis du er interessert i noen av produktene kan du bestille dem til en godt redusert pris. Etter besøket i nord fortsetter vi via Pollensa mot Tramuntana-fjellene og til vingården Mortitx, som ligger vakkert til i en dalgang nesten 400 moh. Vi rusler gjennom vinplantasjen og opp til selve bodegaen der vi får et innblikk i vinproduksjonen, og får smake på de forskjellige vinene med tapas til. Det er mulighet til å kjøpe med seg vinene vi prøvesmaker. Etter at vi har opplevd den herlige atmosfæren på vingården reiser vi ned mot sydkysten igjen.

Mat og drikke: Det blir servert en lett lunsj og drikke under Purowools presentasjon og på bodegaen serveres det tre forskjellige viner og enkel tapas. Guide: Skandinavisktalende guide. Øvrig: Det lønner seg å ha på seg komfortable sko. Denne utflukten presenteres samarbeid med Purowool – en av Skandinavias ledende leverandører av helse- og naturprodukter. På grunn av dette samarbeidet kan vi tilby redusert pris på denne utflukten, mindre enn halvparten av den ordinære salgsprisen.

Ca. pris voksen 25
Ca. pris barn 25
Valuta EUR