Valldemossa og Sóller – kan bestilles hjemmefra

Besøk to av Mallorcas mest stemningsfulle byer, Valldemossa og Sóller. En heldagsutflukt med buss hvor du opplever natur, kultur og historie. Måltider og drikke er ikke inkludert.

I fjellkjeden Serra de Tramuntana er det en veldig grønn og frodig dal. Der, 400 meter over havet, ligger den mallorkansk landsbyen Valldemossa. Stedet er blitt berømt mye takket være komponisten Frédéric Chopin som tilbragte en kald og regnfull vinter her. Når vi nærmer oss Valldemossa fra sør blir vi møtt av en fantastisk utsikt over landsbyen, der de tradisjonelle husene klamrer seg fast til hverandre. Etter en rolig spasertur mellom vakre hus og praktfull vegetasjon langs de brosteinslagte gatene får du tid til å se deg rundt på egen hånd. Nyt en kopp kaffe på torget eller gå en tur den gamle bykjernen. Deretter kjører bussen gjennom gamle olivenlunder langs kysten med utsikt mot fjellene på den ene siden og det blå Middelhavet på den andre. Turen går så videre mot den franskinspirerte byen Sóller. Der går vi om bord i en av de koselige trikkene som tar oss videre ned til havnebyen Puerto de Soller. På veien gjennom dalen passerer vi en del av sitrushagene som har gjort Sóller så berømt. Dette er en tur for den kresne Mallorcareisende.

Bestill hjemmefra: Denne utflukten kan du bestille allerede samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side" om du alt har bestilt. Mat og drikke: Lunsj og drikke er ikke inkludert. Entré: Billett til trikk er inkludert. Lurt å ta med: Varm genser/jakke og gode sko, vannflaske og kamera. I visse perioder kan det være kjølig i Valldemossa, ta derfor med deg en varm genser eller jakke. Tid: Heldagsutflukt (ca. kl. 09.00-17.00.) Guide: Skandinavisk guide. Øvrig informasjon: Liten spasertur i Valldemossa og litt lengre i Sóller. Personer med bevegelsesbesvær må kontakte Vings reiseleder før bestilling. Turen går fra april til september, ta kontakt med oss for eksakte datoer.

Ca. pris voksen 61
Ca. pris barn 30
Valuta EUR