Grottetur med besøk i Manacor – kan bestilles hjemmefra

Underjordisk mystikk, Majoricaperler og blomstrende lokalmarked! Vi får også smake på noen av øyas klassiske likører. Måltider og drikke er ikke inkludert.

Underjordisk mystikk, majoricaperler og et lokalt marked! Vi får også smake på noen av øyas klassiske likører. Dagen begynner med et stopp i den gamle håndverkslandsbyen Manacor som er verdensberømt for sin framstilling av majoricaperler. De anses å være de fineste kunstige perlene i verden – bare ekte og dyrkede perler kommer foran i rang. Her får vi se hvordan de vakre perlene lages av glass og fiskeskjell. Byens mandagsmarkeder er også verdt et besøk. Her kan finner du alt fra håndtverk, klær og sko til blomster, suvenirer og mye mer. Deretter går turen til Hamsgrottene som ble oppdaget i 1905. Vi smyger oss ned i mørket, forbi mystiske huler og enorme grotter. Det blir ekko når vanndråpene langsomt faller ned på de glinsende stalagmittene. I taket kan vi se stalaktitter som danner formasjoner som setter fantasien i gang! Lengst ned i grottene er det en underjordisk innsjø, Venice-innsjøen. Her stopper vi og får oppleve en vakker og stemningsfull konsert. Lyset slukkes og frem mellom klippene glir opplyste båter stille og rolig med musikere om bord. Vi avslutter dagen med et besøk på en keramikkfabrikk og en likørfabrikk der vi får prøvesmake mange forskjellige likører. Pass på å smake på øyas egen likør, palo, og øygruppens spesielle urtelikør, hierbas. Utflukten går i perioden april-september.

Bestill hjemmefra: Denne utflukten kan du bestille allerede før du reiser, samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side". Mat og drikke: Lunsj eller drikke er ikke inkludert. Lunsj kan kjøpes på Sa Grutas Restaurant. Vi stopper i en time i Sa Gruta. Entré: Entré til Cuevas Hams/grottene er inkludert. Lurt å ta med: Varm genser/jakke, gode sko, vannflaske og kamera. Tid: Heldagsutflukt (ca. kl. 08.00-17.00). Guide: Skandinavisk guide. Øvrig: Mange trapper og nivåforskjeller i grottene. Det kan være glatt på grunn av fukt eller vann som drypper. Personer med bevegelsesbesvær må kontakte Vings reiseleder før bestilling.

Ca. pris voksen 42
Ca. pris barn 21
Valuta EUR