Marked, vin og tapas fra sør – kan bestilles hjemmefra

Opplev mer av vakre Mallorca! Bli med på markeder, opp i fjellet, på vingård og ned til Puerto Pollensa. Enkel lunsj er inkludert.

På denne heldagsturen reiser vi nordover langs fjellkjeden Tramuntana sammen med vår skandinaviskstalende guide som vil være med oss hele dagen. Vi begynner med et besøk i byen Puerto Pollensa for å se det lokale markedet. Her samles lokalbefolkningen for å prate om ukens hendelser og for å handle ferske grønnsaker. Her får du tid på egen hånd for å oppleve den unike atmosfæren i fred og ro. Rundt lunsjtid stopper vi hos samarbeidspartneren vår, Purowool. Her serveres det lunsj mens de presenterer produktene sine. Hvis du er interessert i noen av produktene kan du bestille dem til en godt redusert pris. Etter besøket i nord styrer vi sørover og svinger av til byen Inca for et besøk på vingården Bodegas Munar. Her tar vi oss en tur gjennom vinplantasjen opp til selve bodegaen, der vi får et innblikk i hvordan vinproduksjonen foregår, før vi setter oss ned for selve høydepunktet på turen: å smake på de forskjellige vinene med tapas til. Den hyggelige vertinnen som driver den familieeide gården forteller oss om sin store interesse for vin. Her blir det også mulighet til å kjøpe med seg vinene vi prøvesmaker Etter at vi har opplevd den herlige atmosfæren på vingården reiser vi ned mot sydkysten igjen.

Denne utflukten kan du bestille før du reiser, enten sammen med reisen eller på "Min side" hvis du allerede har bestilt. Mat og drikke: Det blir servert en lett lunsj og drikke under Purowools presentasjon og på bodegaen serveres det tre forskjellige viner og enkel tapas. Smart å ha med: Komfortable sko og badetøy hvis du vil ta et bad i Puerto Pollensa. Guide: Skandinavisktalende guide. Øvrig: Denne utflukten presenteres samarbeid med Purowool – en av Skandinavias ledende leverandører av helse- og naturprodukter. På grunn av dette samarbeidet kan vi tilby redusert pris på denne utflukten, mindre enn halvparten av den ordinære salgsprisen

Ca. pris voksen 25
Ca. pris barn 25
Valuta EUR