Historiska Alcudia & Vin

Upplev mer av vackra Mallorca! Höga berg, smala gränder, spännande butiker och besök på en vingård är bara något av allt vi hinner under dagen. Lätt lunch, dryck och vinprovning ingår.

Under denna heldagstur åker vi norrut, längs med bergskedjan Tramuntana, tillsammans med vår skandinavisktalande guide som kommer att vara med oss hela dagen. Vi börjar med ett besök i den gamla delen av Alcudia. Här får du utforska gränderna på egen hand och leta efter trevliga smultronställen. Det finns flera små butiker och arkitekturen är väl värd att studeras på närmare håll. Passa också på att ta en promenad uppe på stadsmuren. Runt lunchtid stannar vi till hos vår samarbetspartner PuroWool. Här serveras lunch samtidigt som de presenterar sina produkter. Om du blir intresserad av någon av produkterna kan du beställa till ett rejält reducerat pris. Efter besöket i norr fortsätter vi via Pollensa upp mot Tramuntanabergen till vingården ”Mortitx”, vackert belägen i en dalgång 390 meter över havet. Vi vandrar genom vinplantagen upp till själva bodegan. Här får vi en inblick i själva vinprocessen samt provsmakning av tre olika viner med tapas som tilltugg. Det finns även möjlighet att även handla med sig något av de viner man provsmakat. Efter att vi upplevt den härliga atmosfären på vingården tar vi oss tillbaka ner mot sydkusten.

Mat och dryck: I samband med PuroWools presentation serveras lättare lunch och dryck och på bodegan serveras 3 olika viner och lättare tapas tilltugg. Tid: Heldag, ca kl. 09.30-15.30. Färdledning: Skandinavisktalande guide. Bra att ta med: Bekväma skor. Övrigt: Denna utflykt presenteras i samarbete med PuroWool, en av Skandinaviens ledande tillverkare av sängprodukter. I och med samarbetet kan vi erbjuda denna utflykt till ett reducerat pris, mindre än hälften av det ordinarie försäljningspriset.

Ca pris vuxen 25
Ca pris barn 25
Valuta EUR